AVTOMOBIL DVIGATELIGA TEXNIK XIZMAT KO’RSATISH VA TA’MIRLASH ISHLARI TEXNOLOGIYASI - Aliyeva Gulasal Akmaldin qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya; Asosiy buzulishlar va ishdan chiqishlarga esa porshen halqalarining sinishi, tsilindr yuzasining eyilishi, porshenning tiqilib qolishi, podshipniklarning erishi, tsilindr bloki va uning kallagida darzlar hosil bo’lishi misol bo’la oladi. Ushbu maqolada avtomobil dvigateliga texnik xizmat ko’rsatish va ta’mirlash ishlari texnologiyasi yoritilgan.