Kichik biznes va xususiy tadbirkorlik faoliyatining tashkiliy-huquqiy asoslari - Ikromjon Xolmirzayev (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Hozirgi kunda mamlakatimiz iqtisodiyotining yetakchi tarmoqlaridan bo’lgan kichik biznes va xususiy tadbirkorlikni barqaror rivojlantirish muhim ahamiyat kasb etib kelmoqda. Ushbu maqolada kichik biznes va xususiy tadbirkorlik faoliyatining tashkiliy-huquqiy asoslari hamda malakatimizda ushbu tarmoqni rivojlantirishga qaratilgan chora-tadbirlar yoritib o’tilgan.