МОЛИЯВИЙ ХИСОБОТНИНГ ХАЛКАРО СТАНДАРТЛАРИДА АКТИВЛАР ХИСОБИНИ ЮРИТИШНИНГ УЗИГА ХОС ЖИХАТЛАРИ. - Хакимов Фахритдин Абдусатторович; Отамуродова Дилдора Абдукаримовна; Эргашев Искандар Зиядулло угли (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннотация:Ушбу мақолада узоқ муддатли активларни халқаро стандартлар асосида ҳисобини юритиш борасида хорижий ва маҳаллий олимларнинг ёндашувлари, шунингдек, халқаро стандартларда узоқ муддатли активларни тан олиш, баҳолаш ва ҳисобга олиш тамойиллари тадқиқ қилинди.