MANZARALI O‘SIMLIKLARNING URBANIZATSIYA SHAROITIDA TUTGAN O‘RNI - Usmonov Saloxiddin Xomidjon o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: O‘tgan asrdan boshlab atrof-muhit muammolariga nisbatan tashvish keskinoshdi.Texnologiyalarning rivojlanishi va sanoat va ommaviy ishlab chiqarishning rivojlanishi atrof-muhitga qaytarilmas zarar etkazmoqda. Ko‘p turlarning yo‘q bo‘lib ketishiga va tabiatgatahdidsolishda insoniyat aybdor.