ПРОФИЛАКТИКА ИНСПЕКТОРИНИНГ МАЪМУРИЙ ХУДУДДА ЖАМОАТ ТАРТИБИНИ САҚЛАШ ВА ХАВФСИЗЛИКНИ ТАЬМИНЛАШ ФАОЛИЯТИ, УНИНГ АСОСИЙ ЙЎНАЛИШ, ТАКТИКАСИ ВА УСУЛЛАРИ - Жамолддинов Нуриддин Зокиржон ўғли (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннотация. Ушбу мақолада Профилактика инспекторининг маъмурий худудда жамоат тартибини сақлаш ва фуқаролар хавфсизлигини таьминлаш фаолияти тўғрисида фикр юритилган ҳамда ушбу фаолият юзасидан кўплаб тушунчаларга таьриф берилган.