ANKETA, SO‘ROVNOMALARI VA NAZORAT TESTLARINI YARATUVCHI DASTURLAR - ABDURAZZOQOV ILHOM RUSTAMOVICH,; SAFAROV AXROR XUDOYBERDI O‘G‘LI,; KO‘CHAROV NAVRO‘ZBEK ERKIN O‘G‘LI,; MAMADIYOROV BOYBURI MAHAMADI O‘G‘LI,; XUSHBAQOV ABBOS SHERALI O‘G‘LI, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada Anketa, so‘rovnomalari va nazorat testlarini yaratuvchi dasturlar (Google Clasroom, Quizizz, Kahoot) haqida batafsil ma’lumot berildi.