3D KONVOLYUTSION NEYRON TARMOQLARI BILAN TIBBIY TASVIR SEGMENTATSIYASI - Mamatqulov Mirvoxid Mirzoxid oʻgʻli (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anotatsiya: Mazkur maqolada 3D Konvolyutsion neyron tarmoqlari bilan tibbiy tasvir segmentatsiyasi to'g'risida ma'lumotlar keltirilgan. Bundan tashqari 3D nimaligi, Neyron tarmog’lari, Konvolyutsion neyron tarmoqlari va tibbiy tasvir segmentatsiyalarining har biri haqida ma'lumotlar berilgan.