FURQAT IJODIGA NAZAR… - Quchmurodova Xusniya Xurram qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Furqat o‘zbek adabiyotining zabardast vakillaridan biri. Furqat yozgan g‘azallar ravon va tushinishga oson tarzda yozilgan. Har bir so‘zni o‘z o‘rnida qo‘llagan. Marifatparvar adabiyotshunos bo`lgan. Ushbu maqolada Furqatning she’rlaridan biri tahlil qilinadi. Gʻazaldagi badiiy san'at turlari haqida ma'lumot beriladi.