MAKTAB OʻQUVCHILARINI SOGʻLOM TURMUSH TARZINI SHAKLLANTIRISHDA JISMONIY TARBIYANING OʻRNI VA AHAMIYATI - Dalayev Alimardon Ruxiddin o'g'li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada umumta’lim maktablarida jismoniy tarbiya darslarida va to‘garaklarda sog‘lom turmush tarzining olib borish usullari, jismoniy tarbiyaning sog‘lomlashtiruvchi vazifalari, jismoniy tarbiyaning tarbiyaviy vazifalari masalasi ko‘rib chiqilgan.