Fazoda perpendikulyar og'ma va masofa. - Jo'rayev G'iyos Vohid o'g'li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biz fazodagi perpendikulyar burchaklar va masofalarning ahamiyati, ularning amaliy qo'llanilishi va fazoviy geometriyani tushunishga qanday hissa qo'shishini o'rganamiz. Ushbu asosiy tushunchalarni o'rganish orqali biz fazoviy munosabatlarni tartibga soluvchi tamoyillarni chuqurroq tushunishimiz va fazoviy fikrlash qobiliyatimizni oshirishimiz mumkin