Biznesni rivojlantirish asoslarim - Ne'matov Maqsadulla Abdug'aniyevich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola biznesni rivojlantirishning asosiy jihatlarini va uning biznes o'sishi va muvaffaqiyatini ta'minlashdagi ahamiyatini o'rganish uchun zamin yaratadi. Bozor tadqiqotlari, strategik rejalashtirish, munosabatlarni boshqarish va uzluksiz innovatsiyalarni o'zida mujassam etgan yaxlit yondashuv orqali korxonalar qiyinchiliklarni yengib o'tishlari, imkoniyatlardan foydalanishlari va doimiy rivojlanayotgan bozorda uzoq muddatli muvaffaqiyatga erishishlari mumkin.