O'zbekistonda etnik va konferensiyalararo munosabatlar O'zbekistonning jahon hamjamiyatidagi o'rni. - Sobirova Gulrux Urakovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada biz O‘zbekistondagi etnik xilma-xillik va konfessiyalararo totuvlikning o‘ziga xos dinamikasini, shuningdek, mamlakatning jahon hamjamiyatidagi muhim rolini ko‘rib chiqamiz. Bu jihatlarni chuqur o‘rganish orqali biz O‘zbekistonning rang-baranglik sharoitida birdamlik sari bosib o‘tgan ajoyib yo'lini va jahon hamjamiyatining hurmatli a’zosi sifatidagi mavqeini yoritishni maqsad qilganmiz.