TAFSIR VA UNING TURLARI HAQIDA - Omonova Ma’mura (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqola tafsir ilmining mohiyati, unga berilgan ta’riflar, tafsir ilmining kelib chiqishi va rivojlanishi jarayonidaga ko‘ra qismlarga bo‘linishi haqida so‘z boradi.