AXBOROTLASHGAN JAMIYATNING VUJUDGA KELISH JARAYONI, AXBOROT KOMMUNIKATSIYA TEXNOLOGIYALARI - Abduraxmonov Qayimjon Sharibjonovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: maqolada axborotlashgan holat genezi, axborotlashgan jamiyatning vujudga kelish jarayoni, axborot kommunikatsiya texnologiyalari, oilada farzandlarning intellektual rivojlanishiga, madaniyatning qaysi qatlamlarini o‘rganishiga, ta’limni davom ettirish va o‘z-o‘zini tarbiyalashga intilish va boshqalar to’g’risida yozilgan.