AXBOROT TIZIMIDAN, SHU JUMLADAN AXBOROT TEXNOLOGIYA-LARIDAN FOYDALANIB SODIR ETILGAN FIRIBGARLIK JINOYATIGA QARSHI KURASH: JINOYAT-HUQUQIY VA KRIMINOLOGIK JIHATLAR - Normanov Oxunjon Eshnazar o'gli (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya. Ushbu maqola axborot tizimlari va texnologiyalaridan foydalangan holda sodir etilgan firibgarlikka qarshi ko'p qirrali kurashga bag'ishlangan. Unda bunday jinoyatlarga qarshi kurashning jinoiy-huquqiy va kriminologik jihatlari o'rganiladi. Tadqiqotda kiberjinoyatchilikning rivojlanayotgan manzarasi haqida tushuncha beruvchi usullar, natijalar va oqibatlarni o'rganish uchun kompleks yondashuv qo'llaniladi.