Ona tili mashg‘ulotlarida izohli lug‘atlardan foydalanish ahamiyati - Shahnoza Muhammadiyeva; Sevinch Xo’jaqulova (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Ushbu maqolada so‘zlarning o‘zbek tilida qo‘llanishi va ularning lug‘atlarda aks etishi masalasi yoritib berilgan. Ona tili mashg‘ulotlarida izohli lug‘atlardan foydalanish ahamiyati ochib berilgan.