IQTISODIYOTNI RIVOJLANTIRISHDA INNOVATSIYALARDAN KENG FOYDALANISH ORQALI - TADBIRKORLIKNI JADAL RIVOJLANTIRISH - Ne’matullayev Bekmirzo Bozorboy o‘g‘li,; Kamoliddinov Sherzodbek Latifjon o‘g‘li, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada innovatsiyalar iqtisodiyotni rivojlantirishning eng xarakterli xususiyatlaridan biriga aylanib borayotganligi va bozor rivojlanishini tezlashtiruvchi omil sifatida tahlil qilingan. Shuningdek, zamonaviy dunyoda innovatsiyalardan keng foydalanish orqali- tadbirkorlikni jadal rivojlantirishga erishish mumkinligi haqida taklif va tavsiyalar berilgan.