Mars sayyorasi haqida qiziqarli faktlar. - Abdunabiyeva Saida Zavqiyevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Quyoshdan uzoqligi bo’yicha to’rtinchi o’rinda turuvchi- Mars sayyorasi hamda kelajak yillarda insonlarning bu sayyora hududida uchun shart-sharoit yaratish va buning uchun qo’llaniladigan usullar haqida fikr -mulohaza yuritiladi. O’quvchi maqola orqali Mars sayyorasi haqida qiziqarli ma’lumotlarni qo’lga kiritadi.