CHET TILLARNI O‘QITISH METODLARI - Pardayeva Dilnavoz Xasan qizi, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada bugungi kunda o‘quvchilarga xorijiy tilni o‘qitish metodlari haqida so‘z boradi. Chet tillarni o‘rganish va o‘rgatish ko‘p jihatdan chet tillarini o‘qitish metodikasi masalalarini nazariy jihatdan ishlab chiqish va nazariyani amaliyotda ijodiy qo‘llashga bog‘liq. Maqola muallifi mavzuni turli adabiyotlar, filologik ma’lumotlar va bir nechta yozma manbalarga tayanib mavzuni yoritgan, turli o‘ziga xos metodlarni qanday qo‘llash borasida turli xil usullarni ko‘rsatib o‘tgan.