UMUMTA’LIM MAKTAB DIREKTORLARINING KREATIV AXBOROT-KOMMUNIKATSION KOMPETENTLIGINI RIVOJLANTIRISH - Abdullayeva Dilnoza Nosirjonovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Mazkur magistrlik dissertatsiyasida umumta’lim maktab direktorlarini kreativ axborot-kommunikatsion kompetentligini rivojlantirish orqali ta’lim jarayonining samaradorligini oshirish, ta’lim muassasalarida ta’lim jarayonini tashkil etish va uning sifat darajasini ko‘tarishdagi mavjud muammolar, umumiy o‘rta ta’lim maktablari rahbarlariga qo‘yiladigan talablar, umumiy o‘rta ta’lim faoliyatini takomillashtirishda rahbarning vazifalari, umumiy o‘rta ta’lim maktablari rahbarlari uchun tavsiya va takliflar, umumiy o‘rta ta’lim maktablari direktorligiga nomzodlarning maktabni rivojlantirish bo‘yicha dastur loyihasini amalga oshirish mexanizmi va yo‘nalishlari, malakali kadrlar bilan ta’minlash va pedagoglar salohiyatini oshirish yuzasidan taklif va tavsiyalar keltirib o‘tilgan.