O’ZBEKISTONDA FICARIA CALTHIFOLIA RCHBNING EKO-BIOLOGIK VA TURLI XUSUSIYATLARI: Rayxona Bozorova - Guliston davlat universiteti Dorivor o’simliklar va Botanika kafedrasi Magistranti , Rayxona Bozorova (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada Ficaria calthifolia Rchbning (Bahor chistyagi) o’simlikining eko-biologik xususiyatlari, ekologik tavsifi, o’simlikning tarqalish hududi, davolash usullari va turli imkoniyatlari namoyon qilingan.