MASOFAVIY TA'LIMNING YUTUQLARI VA KAMCHILIKLARI. - Ashurova Diloram Tolibovna,; Abdujabbarova Dinara Zakirovna,; Kimsanova Shoxista Shuxratjon qizi,; Baxodirova Mashxura Baxodirovna, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Masofaviy ta'lim, shuningdek, onlayn ta'lim yoki elektron ta'lim sifatida ham tanilgan, odamlarning ta'lim olish va yangi ko'nikmalarga ega bo'lish usullarini inqilob qildi. Ushbu o'rganish usuli talabalarga an'anaviy sinf sharoitlari cheklovlarisiz o'zlarining akademik maqsadlariga erishishga imkon beradi, moslashuvchanlik, qulaylik va qulaylikni ta'minlaydi. Ushbu maqolada biz masofaviy ta'lim tushunchasini ko'rib chiqamiz, uning afzalliklari, muammolari va ta'limga ta'sirini o'rganamiz.