O’QUVCHILARNING INGLIZ TILIDA KOMMUNIKATIV KOMPETENSIYASINI SAMARALI METODLARDAN FOYDALANIB RIVOJLANTIRISH - Yaqubova Gullola Sharobiddinovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o’quvchilarning ingliz tilida kommunikativ kompetensiyasini samarali metodlardan foydalanib rivojlantirish masalasi o’rganildi.