INGLIZ TILINI O'QITISHDA INNOVATSION METODLARIDAN FOYDALANISH MASALASI - Xaitova A'loxon Ilyosbek qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Umumta'lim maktablarida ingliz tilini turli sinflar doirasida o'quvchilarni yosh va psixologik xususiyatlarini inobatga olgan holda , ulardagi chet tilini o'zlashtirishga bo'lgan qiziqish va ehtiyojlarini to'liq qondirishga yordam beruvchi pedagogik innovatsion texnologiyalarga asoslangan zamonaviy dars ishlanmalar yordamida dars o'tish o'quvchilarda tilni o'rganish uchun yuqori samara beradi.