RUS TILINI O’ZLASHTIRISHNING SAMARALI USULLARI - Inoqova Shahrizoda Adham qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Bu magola Rus tilini o’rganish uchun samarali usullar va uslublar hagida yoritilgan. Maqola davlatimizda Rus tilini o’rganishni istagan insonlar uchun yo’lni ochadi. Ushbu maqolada Rus tilini o’rganishda amaliy mashg’ulotlar, intensiv o’qish, internetdagi resurslar, audio va video materiallar, o’zbek tilidagi ruscha ta’lim materiallari, o’gituvchilar bilan mulogot va biror mamlakatda yashash asosiy samarali usullar sifatida ko’rsatilgan. Maqolada bu usullar tafsilotlari bilan ta’riflangan va ularni qo’llash tartibi ko’rsatilgan. Ushbu magola Rus tilini o’rganishni istaganlar uchun foydali bo’lishi va samarali usullar bilan tilni o’rganish jarayonini tezlashtirishi magsadga muvofiq.