ОНА ТИЛИМ - МИЛЛАТ ҒУРУРИ - Исмоилова Раъно, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннотация: Тил миллат гурури, ифтихори, фахри. Ватан кўзгуси.Р.Исмоилова ушбу мақоласи хам бошланғич синф ўқувчиларининг она тилимизга бўлган мехр-мухаббатнинг ривожланишига ижобий таъсир кўрсатади.