CHET TILINI O’RGANISH DUNYOQARASHNI CHINDAN XAM BOYITADI - Mamadjanova Nozima Abduraxmanovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Maqolada hozirgi kunda chet tilini o’qish va o’rganish naqadar ahamiyatli ekanligi, chet tilini bilish orqali yangi imkoniyatlar paydo bo’lishi va bunga erishish yo’llari haqida fikr yuritiladi.