МОЛИЯВИЙ НАТИЖАЛАР ВА РЕНТАБЕЛЛИК КЎРСАТКИЧЛАРИ ТАҲЛИЛИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ: Aminova Guzal Normuminovna - Bank-Moliya Akademiyasi magistranti , Aminova Guzal Normuminovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada muallif korxonaning moliyaviy natijalari va rentabellik ko’rsatkichlari tahlilini takomillashtirishni muhokama qiladi. Maqsadga erishish uchun moliyaviy natijalar va rentabellik ko’rsatkichlari tahlilini takomillashtirish nazariy jixatdan ko’rib chiqiladi. Ilmiy ish natijalarining ahamiyati shundan iboratki, korxonaning rentabellik ko’rsatkichlari holatini yaxshilash bo’yicha taklif qilingan chora-tadbirlarni korxonalarda qo’llash mumkin.