ORGANIK REAKSIYALAR MEXANIZMLARI - Qo’chqorova Dinora Bahrom qizi; Iskandarov Abror Iskandar o’g’li; Tillayev Sanjar Usmonovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Maqolada organik reaksiyalarning borishi, reaksiya mexanizmlariga qarab maxsulotni hamda reaksiya maxsulotlariga qarab reaksiya mexanizmlarini topish yo’llari keltirib o’tilgan