PSIXOLOGIK TRENING O’TKAZISH VA UNING AHAMIYATI - Ibadullayev Beknur Nuraddinovich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Anotatsiya: Ushbu maqola ta’lim muassasalarida psixologik treninglarni o’tkazish, inson hayotida bunday treninglarni o’rni, inson hayotidagi muammolarni yechimi va stresslardan chiqib ketishda psixologik treninglarni o’rni haqidagi ma’lumotlar keltirilgan.