IMKONIYATI CHEKLANGAN O‘QUVCHILARNI IJTIMOIY HAYOTGA TAYYORLASH PEDAGOGIK MUAMMO SIFATIDA: Siddiqov Azamat Muhammadjon o‘g‘li - Namangan davlat pedagogika instituti Pedagogika va psixologiya kafedrasi, Siddiqov Azamat Muhammadjon o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada imkoniyati cheklangan o‘quvchilarni ijtimoiy hayotga tayyorlash masalalari,ulardagi nuqsonlarni bartaraf etish yo’llari,ijtimoiy hayotga ijobiy munosabatni shakllantirish haqida so‘z yurtilgan.