UMUMTA’LIM MAKTABLARIDAGI NUTQIDA NUQSONI MAVJUD BOLALARGA LOGOPEDIK TA’SIR ETISH MEXANIZMLARI: Roziqova Malika Olim qizi, Toshtemirova Ruxshonabegim Yusupjon qizi - Namangan davlat pedagogika instituti o‘qituvchisi, Roziqova Malika Olim qizi; Namangan davlat pedagogika instituti Maxsus pedagogika(Logopediya ) yo‘nalishi 2-kurs talabasi, Toshtemirova Ruxshonabegim Yusupjon qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Maqolada mamlakatimizda logopediya sohasiga berilayotgan e’tibor va amalga oshirilayotgan ishlar keltirilgan. Logopad bolaga logopedik ta’sir etish ahamiyati va ta’sir etishda metodlar o’rni aniqlandi