INSONIYAT TARAQQIYOTI VA EKOLOGIK MUAMMOLARNI BARTARAF ETISH YO‘LLARI: Usarov M.B - O’zbekiston Jurnalistika va ommaviy kommunikatsiyalar universiteti Raqamli media va internet kafedrasi magistranti, Usarov M.B (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Butun jaxon xamda ona vatanimiz xavfsizligiga rahna solib borayotgan bir qator masalalar bilan birgalikda ekologik muammolar. Ularning kelib chikish sabablari xamda yechimi. Global iqlim o‘zgarishi yuzaga kelishi. Ekologik inqiroz, atmosferaning ifloslanishi — issiqxona effekti.