VOYAGA YETMAGANLAR O'RTASIDA SUITSID HOLATLARNING OLDINI OLISH: Davletova Muborak Ro'zimboyevna - Qoraqalpog'iston Respublikasi Ellikqal'a tumani Bo'ston shahri 22-maktabi psixologi, Davletova Muborak Ro'zimboyevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Maqolada hozirgi kunda dolzarb bo’layotgan yoshlar o’rtasidagi suitsid, ya’ni inson o’z joniga qasd qilish muammosi ko’tarilgan. Mualliflar maqolada ko’tarilgan muammoni turli metodlar yordamida yechimini keltirib o’tgan.