INGLIZ TILI O‘QITUVCHILARNING DARS O‘TISH METODIKASI: Iskandarov Oybek Xayrullayevich - Buxoro psixologiya xorijiy tillar Instituti magistri, Iskandarov Oybek Xayrullayevich (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Pedagogning mavqeyi ilg‘or tajribalarni vujudga keltirishda va ularni kasbdoshlari o‘rtasida ommalashtirishda, ayniqsa, ahamiyatlidir.Ta’lim beruvchi yangi ilg‘or pedagogik tajribani amaliyatga joriy etishda uning qimmati hamda qay darajada samarali ekanligiga e’tibor berishi kerak.