O`ZBEK TILIDA TINISH BELGILARINING ISHLATILISHI: Pardaeva Barno Bozorovna, Djuraeva Gulbahor Eshmuratovna, Kadirova Gulora Xudaynazarovna - QMII akademik litsey o`qituvchisi, Pardaeva Barno Bozorovna; QMII akademik litsey o`qituvchisi, Djuraeva Gulbahor Eshmuratovna; Qarshi davlat universiteti magistranti QMII akademik litsey o`qituvchisi, Kadirova Gulora Xudaynazarovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Mazkur maqolada tіnіsh belgіlarіnіng іmlomіzdagі beqіyos o`rnі, tarіxі va olіmlarіmіznіng bu boradagі fіkrlarі, o`zbek tіlіda pіnktuatsіon belgіlarnіng tasnіflanіshі haqіda so`z boradі.