KELAJAKDA DASTURLASHNING O'RNI VA AHAMIYATI: O’rinov Furqatjon Rohatali o’g’li, Yakubova Ozoda Mamadaliyevna - Shayxontohur tuman kasb-hunar maktabi Informatika va Axborot texnologiyalari fani o’qituvchisi, O’rinov Furqatjon Rohatali o’g’li; Shayxontohur tuman kasb-hunar maktabi Informatika va Axborot texnologiyalari fani o’qituvchisi, Yakubova Ozoda Mamadaliyevna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Dasturlash texnologiyalarining tez sur’atlarda rivojlanishi bilan birgalikda, uning kelajakda jamiyat va iqtisodiyotdagi o‘rni yanada muhim ahamiyat kasb etishi kutilmoqda. Ushbu annotatsiya dasturlashning kelajakdagi ahamiyatini va uning jamiyatga ta'sirini tahlil qiladi.