O’ZBEKISTONDA ATOM ENERGETIKASI ISTIQBOLI - Muminov Mahmud Umurzakovich; Husanova Iroda Ablaxat qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2023)
Annotatsiya: Ushbu maqolada O’zbekistondagi atom energetikasi ya’ni yaqin yillarda qurilishi rejalashtrilayotgan atom elektrstansiyasining ekspluatatsiya davri, yangi avlod reaktorining qo’llanilishi, xavsizligi, ishlash printsipi, ekologiyaga va iqtisodiyotga qanday darajada ta’sir ko’rsatishi hamda atom elektrstansiyasining elektrenergiya ishlab chiqarish sanoatida o’rni haqida asosiy ma’lumotlar ko’rib chiqildi.