ASALARICHILIK KLASTERLARINI QISHLOQ XO‘JALIGI RIVOJLANISH STRATEGIYALARIGA QO‘SHISHNING AFZALLIKLARI VA MUAMMOLARI: Qulmurotov Sohibjon Jumaniyozovich, Axmadova Feruza Isroil qizi - Axborot texnalogiyalari va menejment universiteti “Iqtisodiyot” kaferdirasi assistenti, Qulmurotov Sohibjon Jumaniyozovich; Axborot texnalogiyalari va menejment universiteti “Iqtisodiyot” yo‘nalishi I – bosqich I-115-23 guruh talabasi, Axmadova Feruza Isroil qizi (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Asalarichilik klasterlarini qishloq xo‘jaligini rivojlantirish strategiyalariga qo‘shish iqtisodiy diversifikatsiya va kambag‘allikni qisqartirish, ekologik barqarorlik va ijtimoiy imkoniyatlarni kengaytirishga qadar bir qator afzalliklarni taklif etadi.