FIZIKA VA IQTISODIYOT INTEGRATSIYASI – IQTISODIYOT FIZIKASINING SHAKLLANISHIDAGI MUAMMOLAR: Eshmirzayeva Matluba Abdishukurovna - Qarshi muxandislik-iqtisodiyot instituti, “Fizika va elektronika” kafedrasi dosenti, Eshmirzayeva Matluba Abdishukurovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Fizikaning iqtisod bilan integratsiyasi tufayli yangi fan fizik-iqtisod yo‘nalishi paydo bo‘lishi, iqtisodiyot fizikasining shakllanishidagi muammolari haqida suz yuritilgan. Elektr zanjirining texnikada qo‘llanilish usulidan foydalanib pul oqimining aylanish jarayonini juda aniqlik bilan hisoblash mumkin.