“AL-MUFASSAL FI-N-NAHV” KITOBI MANBA BO‘LIB XIZMAT QILGAN ASARLAR: G‘aniyev Akmaljon Adxamjon o‘g‘li - Hadis ilmi maktabi “Islom ilmlari” kafedrasi mudiri, G‘aniyev Akmaljon Adxamjon o‘g‘li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Ushbu maqolada Mahmud Zamaxshariyning “Al-Mufassal fi-n-nahv” asarining butun jahon ilmiy faoliyatiga va o‘zidan keyingi arab tili sohasiga qo‘shgan hissasi, unga yozilgan sharhlar, nazm va muxtasar asarlar haqida so‘z yuritilgan.