QAVARIQ VA MUNTAZAM KO’P YOQLAR MAVZUSINI O’QITISHDA ENTERAKTIVV METODLAR - Nurullayeva Shahnoza Luqmon qizi, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada maktab va kasb-hunar maktabi o’quvchilari uchun Qavariq va ko’pyoqlar haqida to’liq ma’lumot berib o’tilgan.