TA’LIM JARAYONINING TUZULISHI VA UNING O‘QUVCHILGA TARBIYAVIY TA’SIRI - Umaraliyeva Shahlo Sayfullo qizi; Zaripova Fathiya Sadriddinovna (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada o‘quv jarayonining tuzilishi o‘qituvchi va o‘quvchilar o‘rtasidagi o‘zaro munosabatlar o‘quvchi shaxsini rivojlantirish, ta’liming o‘quvchilarga tabiiy tasiri haqida so‘z yuritiladi.