CHUMOLI HASHOROTINING O’RGANISH BO’YICHA ADABIYOTLAR TAHLILI - Yusufov O’g’abek Umar o’g’li, (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada chumoli hashorotining morfologiyasi hususiyatlari yashash joylari turmush tarzi ko’payishi va umr ko’rish davomiyligi haqida ma’lumotlar keltirilgan.