YUQORI MALAKALI YENGIL ATLETIKACHILARNING JISMONIY FAZILATLARINI TARBIYALASH MASALASI - Abduqahhorova Donohon Dilshodbek qizi; Alimov Jamshidbek (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotasiya: Maqolada mualliflar tomonidan yengil atletikachilarning jismoniy fazilatlarini tarbiyalash masalasi tadqiq qilinib va o’rganilib natijalar bayon qilindi.