POCHTA ALOQALARI TARAQQIYOTIDA TARIXIY VA ZAMONAVIY ASOSLAR - Yaxshiyeva Zebo Rashidovna; Davlatov Diyorbek Baxtiyor o'gʻli (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya: Ushbu maqolada, pochta aloqalari rivoji uning tarixi va bugungi kunda rivojlanish omillarining biri sifatida telekommunikatsiya texnologiyalarining roli va ahamiyati haqida ushbu maqolada so’z yuritildi. Shuningdek, pochta aloqalari tarixida buyuk davlat arbobi Amir Temurning xissasi, O’zbekiston Respublikasida pochta aloqalarining huquqiy asoslari sifatida qabul qilingan qonunda keltirilgan asosiy tushunchalar haqida fikr yuritildi.