ASOSIY VA KARDANLI UZATMALAR, DIFFERENSIAL, YARIM O'QLAR VA TENG BURCHAK TEZLIGIGA EGA BO'LGAN SHARNIRLARDAGI NOSOZLIKLAR - Xalimjonov Elmurod Xalilbek o‘g‘li; Nazirov Bobur Ikromjon o'g'li (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Annotatsiya. Nosozliklar ularga vaqtida texnik xizmat ko'rsatmasdan uzoq muddat ishlatish yoki sifatsiz TXK oqibatida yuzaga keladi. Asosiy uzatma va differensialdagi nosozliklarga shesternya tishlari, differensial krestovinasi va podshipniklarning yeyilishi yoki sinishi, shuningdek, asosiy uzat¬ma salniklari jipsligining buzilishi misol bo'ladi.