ERTA YOSHDAGI BOLALARDA O’TKIR OBSTRUKTIV BRONXIT KECHISHINING XUSUSIYATLARI - Sharipov I.L. (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Rezyume: Maqolada yosh bolalarda obstruktiv bronxitning kechishi va klinikasining xususiyatlari, diagnostika mezonlari tahlil qilinadi.