САВДО КОРХОНАЛАРИНИ ИННОВАЦИОН АСОСДА РИВОЖЛАНТИРИШНИНГ ТАШКИЛИЙ~ИҚТИСОДИЙ МЕХАНИЗМИНИ ТАКОМИЛЛАШТИРИШ - Курбонова Рахима Жамшидовна; Тохирова Гуллола Миркамоловна (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Аннотация: Ушбу илмий мақолада миллий иқтисодиётни тубдан ислоҳ қилиш жараёнида ижтимоий - иқтисодий сиёсатнинг устувор вазифаларидан бири бўлган хизмат кўрсатиш корхоналарининг рақобатбардошлигини ошириш, сифатли товарларни истеъмолчиларга ўз вақтида етказиб бериш ва сотишда замонавий савдо хизматларини ташкил қилиш ҳамда ушбу хизмат имкониятларидан самарали фойдаланиш, унинг ташкилий - иқтисодий механизмларини такомиллаштиришнинг аҳамияти ёритилган.