САЙЛОВ КАМПАНИЯСИДА ЮЗАГА КЕЛИШ МУМКИН БЎЛГАН ДЕСТРУКТИВ МАНИПУЛЯЦИЯЛАР - Атавуллаев Элёрбек Бахтиёр ўғли (Лучшие интеллектуальные исследования, 2024)
Мазкур мақолада кенг кўламли сиёсий жараёнлардан бири ҳисобланган сайлов ҳамда ушбу жараёнда турли манипулятив технология ва усуллардан фойдаланган ҳолда амалга оиширилиши мумкин бўлган деструктив манипуляциялар ҳақида сўз боради. Шунингдек, мақолада сайлов жараёнларида учрайдиган камчилик ва муаммолар ҳақида фикр юритилган.